Kaffekonsept: Kaffemaskin til bedrift

Kaffemaskin på jobben
Kaffemaskin på jobben

Kaffekonsept: Kaffemaskin til bedrift

Kaffemaskin på jobben

Vi skreddersyr en kaffeløsning for ditt kontor. En gode kaffeløsning hjelper din bedrift med økt trivsel, høyere produktivitet og skaper gode møter som fører til høyere omsetning!

Smart Kaffe har derfor som mål og finne den riktige kaffekonseptet for ditt kontor. Hva innebærer det?

Riktig valg av kaffemaskin til bedriften – Den som passer for deg!

Stort utvalg av kaffemaskiner

Hver arbeidsplass er forskjellig derfor er det ulike behov for hva slags løsning man trenger.
Vårt utvalg av kaffemaskiner for bedrifter dekker alle behov, enten du er et lite foretak med 5 ansatte eller et stort et med over 1000 ansatte. Dine ansattes behov er det viktigste og vi sørger for at vi finner maskiner som dekker deres ønsker.

Den beste smaken – Bredt utvalg av drikke – Riktig løsning

Ta kontakt for gratis befaring.

Serviceavtale som garanterer resultatet

Vi garanterer smaken!

På mange arbeidsplasser er kaffe fremdeles noe du må tvinge i deg for å holde deg opplagt. Slik skal det ikke være! Smart Kaffe sine ansatte jobber hardt og smart for at du skal få en virkelig god kaffe hver dag! Det er ikke luksus, men en menneskerett, mener vi!

Vi dekker bedriftens behov for oppfølging

Riktig valg og leveranse av kaffe og ingredienser, regelmessig oppfølging av maskiner, vask og vedlikehold. Smart Kaffe AS kan tilpasse sin service og oppfølging etter kundens behov. Enten du ønsker daglig vedlikehold, annenhver dag, ukentlig osv. vi finner løsningen for deg som sørger for en optimal opplevelse.

Vær trygg – Full Garanti i hele leieperioden!

Du som kunde har en fast månedsbeløp å forholde deg til. Alt av slitedeler, utrykninger og arbeidstid er inkludert i dette beløpet. Ingen uforutsigbare utgifter.

Driftsstans? Skulle noe skje. Ingen fare, vi sørger for at det fungerer igjen innen 8 timer.

Les mer om vår serviceavtale her.

Ingredienser – Stort utvalg av kaffe, te og tilbehør.

Smart Kaffe tilbyr et stort utvalg av ingredienser og er ikke låst til en spesifikk leverandør. Dette gjør at vi kan tilby akkurat det du måtte ønske til dine kolleger og gjester. Vi kommer gjerne med anbefalinger både på kaffe, te og tilbehør, men du er sjefen!

Kaffesortiment

Vi har i dag godt samarbeid med blant annet kaffebrenneriet Zoégas og Frellsen som tilfredsstiller den norske kaffeganen. Men vi er ikke låst til til kun å tilby deg kaffe fra våre etablerte leverandører. Det som er viktig for oss er at vi sammen finner den kaffen som du og dine kollegaer foretrekker.

Teutvalg

Vi fører et bredt utvalg av te.
Tea of Life er en serie smakfulle, deilige fairtrade og organiske te. Det er både svart og grønn te, i tillegg til urtete – noe for enhver smak.

Tilbehør

Når du har en kaffeløsning fra oss vil du selvfølgelig få tilgang på alt som trenges for å ta seg en velfortjent pause. For å nevne noe: rørepinner, sukker, pappbeger, supper, servietter og mineralvann.

Har du noen spesifikke ønsker? Du er sjefen, gi oss beskjed, vi strekker oss langt for å hjelpe deg.

Smart Kaffe har hjulpet mange bedrifter med å finne en tilpasset kaffeløsning. La oss hjelpe din bedrift. Ta kontakt for et uforpliktende tilbud.

Ta kontakt for en uforpliktende kaffeprat

"Vi finner den beste løsningen for deg"

Hilsen,
Robert Gangsø

Ta kontakt for en uforpliktende kaffeprat

"Vi finner den beste løsningen for deg"

Robert Gangsø

Hilsen,
Robert Gangsø

Ta kontakt for en uforpliktende kaffeprat

"Vi finner den beste løsningen for deg"

Hilsen,
Robert Gangsø

Ønsker du en gratis befaring?