Kaffe, te og sukker

Vårt sortiment av kaffe og te kommer fra I.M. Frellsen K/S i Danmark som brenner kvalitetskaffe med norsk smak.

Virksomheten ble grunnlagt av Julius Muldorff Frellsen i 1897. I mange år spesialiserte Frellsen seg på sukkervarer og sjokolader av høyeste kvalitet. I dag selges hjemmelaget sjokolade fra egne forretninger over hele Danmark.

Frellsen er en familieeid virksomhet, det er i dag fjerde generasjon som sammen med 380 medarbeidere verner om oldefar Julius sine kvalitetsprinsipper. Kaffeavdelingen startet i 1962 og har etter en periode med egne kaffebutikker spesialisert seg på salg til det profesjonelle markedet.

Frellsen Kaffe betjener mer enn 7.000 virksomheter, institutioner, restauranter og hoteller med totale professionelle "kaffe-med-mere-løsninger".

Vi har også et stort utvalg fra ZOÉGAS som er et av de største kaffebrenneriene i Skavinavia! ZOÉGAS har over 125 års erfaring med å brenne kaffe til den norske gane. At ZOÉGAS legger stor vekt på minst mulig miljøbelastning og barikraftig vilkår for kaffebonden gjør at vi kan nyte kopp etter kopp med god samvittighet

Fra vår leverandør Idun Industri AS leverer vi også forskjellige typer sukker; raffinade (2-pack sukkerbiter) og "farin sticks".

 

Til toppen